TASCO DÉ GROOTHANDEL VOOR UW AZIATISCHE GESCHENKEN

Handelsonderneming Tasco is hét oudste groothandelshuis op het gebied van geschenken uit het Verre Oosten en Afrika.
Tasco is in 1928 opgericht en wordt sinds 1984 met veel plezier door de familie Deelen gerund. Wij beschikken over een ruime ervaring met het importeren van allerlei leuke geschenken uit landen als China, Japan, India en Afrika.
Na huisvesting in Rotterdam, Ridderkerk en Klundert is Tasco eind 2017 verhuisd naar een nieuw pand in Papendrecht van waaruit wij uw bestellingen distribueren.
Al onze artikelen worden rechtstreeks vanuit China, India, Japan en Afrika geïmporteerd via vaste leveranciers waar wij al jarenlang zaken mee doen, we zijn dus verzekerd van een constante kwaliteit.
Tasco staat voor een goede service en een uitstekende dienstverlening, dit blijkt uit het feit dat wij al jarenlang een zeer grote klantenkring bevoorraden die elke keer opnieuw bij ons bestellen.
Iedereen die staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kan bij ons bestellen. Wij bedienen op dit moment klanten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Groot-Brittannië, Griekenland, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden, Denemarken, Finland, Tsjechië, Amerika en Curaçao.
Wilt u klant worden? Registreer uw bedrijf via deze link.
Ook als particulier kunt u bij ons terecht, wij linken u door naar één van onze klanten.