Maak kennis2018-02-20T14:43:45+00:00
Lampion lang draak papier geel 21x15 cm

TASCO DÉ GROOTHANDEL VOOR UW AZIATISCHE GESCHENKEN

Handelsonderneming Tasco is één van de oudste groothandelshuizen op het gebied van geschenken uit het Verre Oosten en Afrika.
Tasco is in 1928 opgericht en wordt sinds 1984 met veel plezier door de familie Deelen gerund. Wij beschikken over een ruime ervaring met het importeren van allerlei leuke geschenken uit landen als China, Japan en Afrika.
Na huisvesting in Rotterdam, Ridderkerk en Klundert is Tasco eind 2017 verhuisd naar een nieuw pand in Papendrecht van waaruit wij uw bestellingen distribueren.
Al onze artikelen worden rechtstreeks vanuit China, Afrika en Japan geïmporteerd via vaste leveranciers waar wij al jarenlang zaken mee doen, we zijn dus verzekerd van een constante kwaliteit.
Tasco staat voor een goede service en een uitstekende dienstverlening, dit blijkt uit het feit dat wij al jarenlang een zeer grote klantenkring bevoorraden die elke keer opnieuw bij ons bestellen.
Iedereen die staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kan bij ons bestellen. Wij bedienen klanten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Groot-Brittannië, Griekenland, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden, Denemarken, Finland, Tsjechië, Rusland, Amerika en Curaçao.
Wilt u klant worden? Neem contact met ons op.
Ook als particulier kunt u bij ons terecht, wij linken u door naar één van onze klanten.
Hieronder een kleine greep uit ons klantenbestand, stuk voor stuk tevreden klanten!
Albert Heijn
Rabobank
Talpa Producties
Eyeworks Film en TV
Mojo Concerts
Sanoma Group
Hofplein Theater
KWF Kankerbestrijding
Hotel New Yok
Villa Augustus
De Colonie
De Vooruitgang
Intratuin
Tropenmuseum Amsterdam
Hermitage Amsterdam
De Nieuwe Kerk Amsterdam
Drents Museum
Groninger Museum
Wereldmuseum Rotterdam
Lampion lang draak papier geel 21x15 cm